Ring til os på: 36 93 26 18

Vi er klar til at hjælpe dig.

Kontakt os på tlf. 36 93 26 18

Inkasso herunder indberetning til RKI, skylderklæringer m.v.

Undgå at kaste gode penge efter dårlige

Gensidig tillid er naturligvis en forudsætning for et godt forhold mellem dig og dine kunder, leverandører og samarbejdspartnere.

I dag, hvor det kan være svært at komme uden om kreditgivning, kan det ikke undgås, at din virksomhed fra tid til anden støder på betalingsproblemer.

Derfor er det vigtigt, at din virksomhed har et effektivt beredskab, hvis betalingen fra kunden udebliver. Det er både besværligt, tidskrævende, irriterende og ofte dyrt, når man skal forsøge at inddrive udeståender.

Inkasso med advokatkontoret er en serviceaftale, der kan hjælpe til at forebygge tab, gøre det lettere at sende rykkere ud, og sende sager til inkasso. Med aftalen er du sikret en juridisk ekspertise og dermed en større chance for at få dine udeståender ind.

Din virksomhed får en fast kontaktperson, sekretær Karina Christensen, tilknyttet til de daglige spørgsmål og gøremål. Er du i tvivl om f.eks. lovligheden af en rykkerprocedure, kan du bare ringe.

Vejledning i processen

Først og fremmest kan du selv minimere risikoen for tab med et grundigt forarbejde. Til det formål har advokatkontoret udviklet en inkassohåndbog. Håndbogen kan hjælpe med at sikre, at indholdet i dine fakturaer, rykkerskrivelser og inkassovarsler opfylder lovgivningens krav.

Håndbogen indeholder bl.a. procedurebeskrivelser, formularer, retningslinjer, mulige fremgangsmåder og gode tips, som systematiserer kredit- og inkassoarbejdet.

Inkassohåndbogen er et virkningsfuldt værktøj for bogholderiet eller regnskabsafdelingen – uanset virksomhedens størrelse. Håndbogen kan rekvireres ved henvendelse til kontoret.

Ser du på trods af en juridisk korrekt rykkerprocedure alligevel ingen penge fra en skyldner, kan du overgive sagen til os. Vi vurderer sammen hvilken løsning, der er den mest optimale for dig afhængig af sagen, din risikovillighed og vores anbefaling m.m.

I denne fase er der en række muligheder for bl.a. forlig, afdragsordninger, retslig inkasso, hvis de er ude af stand til at betale nu, men senere kommer til penge.

Alt sammen en proces, der som oftest med tiden fører til et positivt resultat.

Som en service kan rykkerskrivelserne downloades:

Rykkerbrev 1

Rykkerbrev 2

Rykkerbrev 3

Kontakt Karina Christensen eller Per H. Jensen for en aftale om behandling af din virksomheds inkassosager


Advokat Per H. Jensen
Algade 12, 1.
4500 Nykøbing S
Tlf. 36 93 26 18
cvr. 32 23 38 48
♬Læs op

Kontoret yder gratis mundtlig retshjælp v/personligt fremmøde hver torsdag i tidsrummet klokken 16.00–18.00.
Sagsområder

Tryk her for at læse mere


Læs mere

Priser

Tryk her for at læse mere


Læs mere

Kontakt

Tryk her for at læse mere


Læs mere